images2452345

کارگاه آموزشی نهج البلاغه با حضور جناب آقایان دکتر سید محمد مهمدی جعفری،دکتر دلشاد تهرانی، دکتر ناجی ، حجت الاسلام و المسلمین دین پرور

images2452345

بحمدالله و توفیق پروردگار یکتا، کارگاه آموزشی نهج البلاغه با کوشش جهادگونه مسئولین کانون نهج البلاغه دانشگاه پیام نور تهران جنوب ، بنا بر نیازی که در زمینه علمی نهج البلاغه احساس می شد برگزار شد. این کارگاه با حضور اساتید مطرح ایران در حوزه نهج البلاغه ،جناب آقایان دکتر سید محمد مهمدی جعفری،دکتر دلشاد تهرانی، دکتر ناجی ، حجت الاسلام و المسلمین دین پرور و همچنین با استقبال چشمگیر دانشجویان مقطع دکتری و ارشد با موفقیت به کار خود پایان داد. امید است این عمل ناچیز مورد قبول حق تعالی و عنایت امیر مؤمنان علی علیه السلام قرار گیرد.

همچنین در مراسم اختتامیه کارگاه جناب آقایان دکتر جعفری و دکتر ناجی پیرامون نهج البلاغه، کانون و فعالیت های آن سخنانی ایراد نمودند. سپس هدایایی به رسم یادبود به اعضای کانون نهج البلاغه که جزء ممتازین کشور در مقطع کارشناسی ارشد بودند تقدیم گردید.

در این مراسم جناب آقای دکتر علیزاده ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان تهران ضمن تقدیر از فعالیت اعضای کانون مبنی بر اجرای این کارگاه و تشویق بر استمرار فعالیت های آن در حوزه نهج البلاغه به ایراد سخنانی پرداختند .

در پایان به رسم ادب و قدردانی هدایایی به اساتید مدعو و برگزار کنندگان کارگاه تقدیم گردید

نوزده − چهار =