2w1w1

جهت حضور در همایش ثبت نام کنید

مکان : خیابان استاد نجات اللهی . ساختمان اموزشی دانشکاه پیام نور. طبقه هفتم . سالن شهید عضدی

زمان: بیست و سوم مهرماه . ساعت ۸ الی ۱۷

مراحل ثبت نام :

۱-  واریز  مبلغ ۱۰۰۰۰ تومان به شماره ملت کارت۶۱۰۴۳۳۷۲۰۰۸۷۱۳۸۰    بنام خانم لیلا سیفی زاده,

۲- ارسال کد پیگیری آن را به همراه نام و نام خانوادگی  و آدرس رایانامه، به شماره پیامک ۵۰۰۰۲۰۲۱۲۰۰۴۱۷

شایان ذکر است کارت دعوت همایش جهت تشریف فرمایی, در نیمه اول مهرماه به رایانامه شما ارسال می شود.

لطفا تا روز برگزاری همایش اخبار مربوط را از طریق همین سایت پیگیری نمایید.

1. مرتضی
    مرتضی says:

با سلام و عرض ادب
    بنده در همایش نهج البلاغه شرکت کردم و سه مقاله فرستادم که یکی موفق به دریافت اکسپت شد و قرار بود که برای دو مقاله دیگر دتقدیر نامه ارسال نمایند که متاسفانه انجام نشد و فقط اکسپت ارسال شد. چگونه میتوانم پیگیری کنم. با سپاس
    مرتضی عزیزی چمازکتی
    سمیرا بابایی
    مجتبی رضوانی

2. دانشجو
    دانشجو says:

با عرض سلام وادب
    با توجه به برگزاری همایش در ۲۳ مهر لطف کنید نتایج مقاله ها را اعلام کنید که افرادی که موفق به حضور در همایش نشدند مطلع گردند.

3. داریوش
    داریوش says:

با احترام و سلام
    اوایل مهرماه ثبت نام کردم لیکن تاکنون کارت دعوت به ایمیلم نیامده.لطفاً رسیدگی فرمایید.
    ضمناً آیا به شرکت کنندگان گواهی حضور داده می شود؟

• نهج البلاغه
      نهج البلاغه says:

با سلام و سپاس
      کارت دعوت به ایمیل تمامی افراد متقاضی شرکت در همایش ارسال شده است و برای جناب عالی دوباره ارسال شد, چنانچه در دریافت ان بازهم مشکلی بود با شماره موبایل انجمن نهج البلاغه تماس حاصل فرمایید

• نهج البلاغه
      نهج البلاغه says:

[one_fourth]با سلام و سپاس
      حضور همه فرهیختکان و محققان این عرصه در یک هم اندیشی از اهداف برپایی این همایش میباشد. اما حتی بدون حضورتان مقالات مورد داوری قرار کرفته و نیتجه ان در روز همایش اعلام میکردد

4. سودابه
    سودابه says:

سلام
    ایا برای شرکت در همایش باید حتما مقاله یا …برای ارائه داشته باشیم? یا فقط حضور در همایش امکان پذیر میباشد? همایش چه ساعتی برگزار میشود?

5. حسن
    حسن says:

من دانشجوی پیام نور تهران جنوب هستم اما ساکن تبریزم. برای دانشجویانی که از شهرستان می خواهند برای شرکت در همایش بیایند امکانی در نظر گرفته می شود؟

6. سمیه
    سمیه says:

سلام یک پیشنهاد داشتم اگر امکان انجامش در همایش هست لطفا به ایمیل من اطلاع رسانی کنید تا برای شرکت در همایش ثبت نام کنیم.
    پیشنهادم این است : به مناسبت عید غدیر خم مسابقه حفظ خطبه غدیر را در حاشیه همایش که ۲۳ مهر می باشد برگزار کنید.

لطفا اگر مسئولین موافقت کردند یا بودجه جوایز تامین شد به ایمیل اینجانب اطلاع رسانی نمایید.

20 − هشت =